Juletrafikken er kommet godt fra start trods overenskomststridig arbejdsnedlæggelse

Juletrafikken er kommet godt fra start her til morgen, og Banedanmark har aktiveret andet dygtigt teknisk personale til fejlretning også her på den første af julens store rejsedage.

Banedanmark kan bekræfte, at der er en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse blandt dele af de overenskomstansatte medarbejdere, der forestår fejlretning ved bl.a. signalfejl.

Som en del af sikkerheden på banen, får togene ikke signal til at køre, hvis der er fejl på anlægget. Mens en signalfejl udbedres, kan der opstå forsinkelser.

Banedanmark har allerede mobiliseret dygtige tekniske kollegaer til at stå for fejlretning og arbejder nu videre på fortsat at sikre en god afvikling af togtrafikken, herunder at akutte fejl bliver udbedret med færrest mulige gener for togtrafikken.

Jesper Hansen, administrerende direktør Banedanmark udtaler:

“Vi har alle kræfter sat ind på at sikre en god juletrafik – og her til morgen er togene bl.a kommet flot ud af Hovedbanegården på vores præcisionsdag – mange er afgået på sekundet. Vi har folk der kan træde til ved fejlretning, og vi arbejder hårdt for, at passagererne bliver påvirket mindst muligt af denne overenskomststridige arbejdsnedlæggelse”.

Generelt kører togtrafikken godt rundt om i landet, dog har der været enkelte problemer på S-banen, hvor der er tekniske folk i gang med fejlretningen.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *