Plottere til CVR-numre storsælger

Nye regler kræver CVR-nummer på firmabiler ellers vanker der store bøder. Virksomheden Skilteproduktion.dk oplever en stigning i salget af skæreplottere til virksomheder efter de nye regler er kommet

Den 1. Januar i år skete der noget. En lovændring trådte i kraft og gjorde det ulovligt ikke at køre med virksomhedens CVR-nummer på firmaets biler. Overtræder man reglerne kan der udskrives store bøder. Det har sat skub i forretningen hos de firmaer, der sælger maskiner, der kan producere og skære grafik til opklæbning på biler. Hos Skilteproduktion.dk i Nørresundby, har man oplevet en stor stigning i salget af de såkaldte skæreplottere.

Der mange virksomheder, som har set fordelen købe maskinen, da den er billig og det er nemt at få nogle ledige hænder i firmaet til at bruge maskine til at lave numrene til bilerne. Og så kan de samtidig optimere andre steder med bedre skiltning internt i virksomheden, siger direktøren fra Skilteproduktion.dk, Michael Vestergaard.

Store bøder
Hvis en varebil fra en virksomhed, efter 1. Januar, ikke er afmærket korrekt, får firmaet en bøde på 5.000 kroner. Anden gang stiger taksten til 10.000 kroner, så til 15.000 kr. og herefter med 50 procent for hver gang, man bliver taget for ikke at have mærket sin varebil efter Skats forskrifter.

Vi kan kun kraftigt anbefale at få det ordnet, inden man bliver stoppet, da vores skæreplottere er billigere i indkøb end hvad den første bøde koster, siger Michael Vestergaard og forklarer, at det er meget simpelt at bruge maskinen.

Det er nemt at lave CVR-numre til bilerne og materialeomkostningerne er meget lave, derfor er der mange som vælger selv at producere numrene. Det er en investering som skal tjenes hjem. Men den vil være tjent hjem relativt hurtigt ved at købe udstyret hos os da vi sælger materialerne til meget lave priser for at være konkurrencedygtige i markedet. Den typiske besparelse ligger på ml. 80%-90% hvis man bruger ledige ressourcer i organisationen til produktionen. Og det har alle virksomheder i perioder.

Holder længe
Ifølge Michael Vestergaard er investeringen en god ide, fordi man undgår bøder. Skilteproduktion.dk hjælper også kunderne i gang og har support og hjælp til maskinerne. Det er simpelt at bruge maskinen, men vi giver også support pr. telefon og videovejledninger. Så vi er sikre på at kunderne altid kommer godt i gang. De selvklæbende standardfolier som typisk bruges i skæreplotteren, holder som regel glansen i min. fem år udendørs og evigt indendørs. Monteringen foregår med en plastikskraber, der minder om en isskraber, som let køres henover skiltet så det monteres.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *