Stor tilfredshed blandt Nonstop-kunder

Start- og vintervanskeligheder på Nonstop-toget er forbi. Togene kører nu med en passagerrettighed på 99 pct. og DSB udvider med flere Nonstop-afgange

Superordning – en god udvidelse af arbejdsdagen , Perfekt at rejse uden stop i ro og fred , Nonstop er en god løsning på transporttiden , Meget venligt personale. Sådan lyder nogle af de mange kommentarer, som DSB har modtaget fra kunderne i forbindelse med en undersøgelse af Nonstop-konceptet. Meget tyder på, at DSB har ramt rigtigt med Nonstop-toget, der kører uden stop mellem København og Århus.

“Nonstop-toget er en af spydspisdserne i strategien for erhvervsmarkedet, og formålet har netop været at møde kundernes behov for en effektiv rejse uden afbrydelser, så det er rigtig godt at se, at det er lykkedes,” udtaler business manager for erhverv, Filip Lauritzen.

Nye Nonstop-afgange
Undersøgelsen viser, at der er meget stor tilfredshed på stort set alle parametre lige fra forplejningen i toget til forholdene om bord. Bl.a. går den ekstra service om bord ikke ubemærket hen og giver i undersøgelsen servicepersonalet karakteren 8,85 ud af 10. Flere af kunderne kalder Nonstop-konceptet for et decideret kvalitetsløft .

Den gode service er en vigtig del af Nonstop-konceptet og noget, vi har lagt stor vægt på. Bl.a. bliver kunderne tilbudt et tæppe til rejsen og en lille ekstra gave. Derfor er vi utrolig glade for, at personalet scorer meget højt i undersøgelsen, og at kunderne altså sætter pris på den forplejning, de får i toget, siger product manager i DSB for Nonstop, Birgit Westerskov Lehrmann.

Men også konceptet med at køre nonstop fra København til Århus altså uden afbrydelser er noget kunderne sætter stor pris på. Det viser undersøgelsen også. Så derfor udvider DSB med en afgang mere fra både København og Århus fra den 16. august.

Høj rettidighed
Undersøgelsen viser desuden, at kunderne er glade for siddekomforten, rengøringen og udvalget af læsestof. Faktisk scorer DSB højt på samtlige parametre, der er blevet undersøgt endnu højere end DSB plejer i tilsvarende undersøgelser. Der er kun en undtagelse, nemlig temperaturen i toget, som nogle kunder mener har været for lav. Men det er i orden nu.

Den hårde vinter prægede også rettidigheden på Nonstop-toget. Men det er nu overstået og passagerrettidigheden var helt oppe på 99 pct. i sidste uge. Det betegner DSB som meget tilfredsstillende.

Fakta om undersøgelsen
Undersøgelsen blev foretaget i uge 7 til 9.
390 har medvirket, hvoraf 60 pct. er rejst fra Århus, mens 37 pct. er rejst fra København.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *