Dansk firma introducerer Sverige til natdistribution

DAN’X A/S, der er Danmarks største udbyder af natdistribution, starter nu et landsdækkende distributionsnetværk op i Sverige per 25. august. Reservedele, der bliver afhentet i Tyskland tidligt aften, bliver leveret ud i Sverige den følgende nat inden klokken 07.00 oftest i serviceteknikers bagagerum.

Hovedaktionær og adm. direktør Søren Gønge udtaler: "Vi har gennem 10 år opbygget et unikt netværk i Danmark, hvor vi leverer 8.000 til 14.000 pakker til næsten 2000 leveringsteder i løbet af natten. Med en markedsandel på over 80% i Danmark, er det nødvendigt med en nordisk ekspansion for at kunne bibeholde en vækst."

Direktør Bob Thorhauge: "Vores internationale kunder har længe ønsket at vi opbygger lignende løsninger i vores nordiske nabolande. Norge er næste trin, hvor vi starter et set–up i september.
I starten af næste år forventer vi at indsætte en charteret fragtflyver fra Tyskland/Holland direkte til Jönköping. Denne flyver vil lande i Helsinki klokken halv–fire om morgen tidsnok til at vi også kan levere om natten i det sydlige Finland.
Ingen af de globale ekspres selskaber som DHL, UPS og TNT kan tilbyde at afhente i centraleuropæiske lagre om aften og levere ud til teknikere inden klokken 07.00, hvilket skaber rum for en nichevirksomhed som DAN’X".

"For vores kunder betyder det ikke blot en bedre udnyttelse af teknikere, men oftest også en reducering af nordiske reservedelslagere med besparelser i millionklassen." Slutter Bob Thorhauge.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *