Banedanmark forlænger perroner på Kystbanestationer

Frem til april måned 2010 forlænger Banedanmark perronerne på seks stationer på Kystbanen. Det drejer sig om følgende stationer: Hellerup, Klampenborg, Vedbæk, Nivå, Humlebæk og Espergærde. Banedanmark starter arbejdet i Vedbæk og fortsætter med de andre stationer.

Banedanmark forlænger de eksisterende perroner fortrinsvis ved spor 1 og 2 med mellem 8 og 32 meter, fordi nogle af de tog, der kører på strækningen, er længere end perronerne.

Det vil tage imellem to og fem uger at gennemføre arbejdet på de enkelte perroner. Arbejdet kommer primært til at foregå om natten, hvor der ikke kører så mange tog, men der vil også være enkelte arbejder i dagtimerne.

Arbejdet vil ikke betyde store gener for hverken passagerer eller togtrafikken – dog vil der forekomme mindre reguleringer af trafikken nogle steder. DSBFirst oplyser om de præcise ændringer i togdriften i ovennævnte periode på www.dsbfirst.dk eller på tlf.: 7013 1311.

Det kan desværre ikke undgås, at nogle af aktiviteterne støjer og dermed kan risikere at forstyrre naboerne. Banedanmark varsler naboerne til stationerne direkte.

Yderligere information via Banedanmarks pressevagt på telefon 8234 1313

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *