Bro over Kystbanen ved Trørød fornyes

Broen, som fører Trørødvej over jernbanen, er slidt. Derfor fornyer Banedanmark den nu, så den kan holde de næste 25 år. Arbejdet går ud på at renovere betonen på undersiden af broen. Samtidig fornyer vi den ”regnfrakke”, som beskytter betonen mod nedsivende fugt, ligesom vi lægger ny vejbelægning på og udskifter det gamle rækværk med et nyt.Sådan gør vi
Vi begynder med at reparere betonen under broen. Af hensyn til togtrafikken på Kystbanen er vi nødt til at udføre dette arbejde om natten, når der ikke kører tog. Desuden skal vi arbejde under broen i weekenderne 1.-3. maj og 8.-10. maj, fra fredag kl. 22.00 til søndag kl. 23.59.

I slutningen af maj går vi i gang med arbejdet oven på broen. Mens vi arbejder dér, vil Trørødvej være indsnævret, og trafikken blive reguleret.

Hvornår arbejder vi
Arbejdet går i gang i næste uge, og vi regner med at være færdige i september. Vi arbejder primært om dagen, men vi er dog nødt til også at arbejde nogle nætter, og vi kan desværre ikke helt undgå at støje, når vi hugger den gamle beton ned.

Ændret køreplan på Kystbanen 2.-3. maj og 9.-10. maj
På grund af arbejdet med broen vil Kystbanen køre efter en ændret køreplan i weekenderne 2.-3. maj og 9.-10. maj. Se mere på www.rejseplanen.dk og www.dsb.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *