Cimber Sterling iværksætter intern undersøgelse

Som det er beskrevet i medierne i dag, har et antal Cimber Sterling-medarbejdere købt et stort antal billige billetter hos Norwegian.

“Jeg har ringet til Bjørn Kjos og givet ham en uforbeholden undskyldning for, hvad der er foregået. Vi kan ikke blande os i, hvad vores medarbejdere foretager sig privat, men jeg vil gerne understrege, at det ikke er den måde, Cimber Sterling ønsker at drive forretning på. Det er udtryk for misforstået loyalitet over for firmaet,” siger administrerende direktør Jacob Krogsgaard og fortsætter:

“Derfor har jeg iværksat en intern undersøgelse af, hvorvidt der er brugt Cimber Sterling-computere eller -kreditkort. Baseret på undersøgelsen vil jeg og bestyrelsen vurdere eventuelle yderligere skridt.”

På Cimber Sterlings vegne
Jacob Krogsgaard, administrerende direktør

For yderligere oplysninger, kontakt Jacob Krogsgaard på tlf. 20 86 43 69.

Cimber Sterling hele Danmarks flyveselskab er en del af Cimber Sterling Group A/S og blev grundlagt af Ingolf Nielsen i 1950. Over 850 medarbejdere sørger for, at ca. 2 millioner privat- og forretningsrejsende årligt flyves til destinationer på tværs af Danmark og ud i Europa. Cimber Sterling har ca. 1000 flyvninger om ugen.

Cimber Sterling er et hastigt voksende dansk flyselskab med en flyflåde bestående af 27 store og små fly, der sikrer størst mulig fleksibilitet i rutenettet. Læs mere på cimber.dk.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *