Intelligent snekædesystem på beredskabsmesse i Aalborg

Efter den seneste vinters historier om skæbnesvangre fastkørsler i dårligt vejr viser VBG Group sit snekædesystem Onspot frem, når de kommunale beredskabschefer den 21. til 23. august samles i Aalborg.

I den seneste vinter berettede medierne om en række tilfælde, hvor ambulancer og brandbiler blev kraftigt sinket og kørte fast i vintervejret, hvilket kan få skæbnesvangre konsekvenser. Derfor demonstrerer VBG Group sit automatiske snekædesystem, Onspot, når Foreningen af Kommunale Beredskabschefer (FKB) afholder fagmesse i forbindelse med årsmødet i Aalborg fra den 21. til 23. august.

Når virksomheder investerer i automatiske snekæder, er det et spørgsmål om leveringssikkerhed og økonomi i lige så høj grad som sikkerhed; men for ambulancer og brandbiler er fremkommelighed i sagens natur endnu vigtigere. Her kan det betyde forskel på liv og død at undgå forsinkelser. Derfor er Onspot i sagens natur særlig relevant for brand- og redningskøretøjer, og derfor har vi valgt at demonstrere produktets funktionalitet i Aalborg, siger salgskonsulent Lars Andersen fra VBG Group, der leverer Onspot til både danske og udenlandske opbyggere af brandbiler og ambulancer.

Man kan møde Lars Andersen og kollegaen Kim Kristensen på brandpunkt (stand) 150 i alle tre messedage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *