Nyt tiltag hos innovativt flyttefirma – bestil en handyman til alt det praktiske

Flyttefirma i Rødovre gør det igen. De tænker utraditionelt og tilpasser sig markedet og møder kunderne, der hvor de har et behov. Deres kvindelige direktør sætter endnu engang sit præg og gør tingene lidt anderledes.

For både firmaer og private er en flytning meget mere end at få tingene fra A til B. Der er et stort arbejde både før og efter, både planlægningsmæssigt og praktisk. Det ved vi, så nu kan vi også tilbyde hjælp til meget mere end transporten.

Brug for en handyman til din flytning
Ville det ikke være dejligt ikke at skulle tænke på alt det praktiske, når du flytter Hvem sætter gardinerne op Hvad med det store billede i stuen eller på kontoret Hvem monterer toiletspejlet, billedvæggen, skrivebordet, lampen Hvem sætter navn eller firmanavn på din nye adresse Får sat dørskiltet op med det samme, så du undgår, at posten går forgæves!

Vi gør det nemt for dig
Med et nyt tiltag fra vores flytteafdeling kan vi nu også tilbyde, at du kan bestille en handyman i forbindelse med en virksomhedsflytning eller privatflytning. Det kan være til brug inden flytningen eller efter eller begge dele! Det kan være til nedtagning, opsætning, afmontering eller montering af f.eks.:

Lamper
Mediestationer
Væghængte billeder eller ure
Vægreoler og hylder
Persienner og gardiner
Dørskilte og postkasser
Hårde hvidevarer
Møbler, der kan eller skal skilles ad
Havelegetøj, trampoliner, gynger mv. Det skal alt sammen skilles ad eller pilles ned og eventuelt sættes op igen i eller ved din nye bolig.

Der er masser af småting, som hurtigt fylder eller tager tid ifm. en flytning og vi er stødt på behovet så mange gange at vi tænkte at vi vil komme folk i møde og tilbyde en reel ydelse, udtaler ideens ophavsmand direktør Anette Jensen, Brdr. Jensen Møbeltransport, hvor det nu er muligt at bestille en handyman samtidig med flytningen. Skal haven gøres klar til overlevering og f.eks. rives eller græsplænen slås så klare vi også det!

Om Brdr. Jensen Møbeltransport
Brdr. Jensen Møbeltransport er en moderne flytteforretning med mere end 50 års erfaring. Siden starten i 1957 er familieforetagendet vokset støt og har i dag over 200 faste kunder inden for kontor- og virksom-hedsflytninger samt et stort antal private kunder i Danmark og udlandet. Virksomheden beskæftiger cirka 40 faguddannede medarbejdere og er blandt landets største flyttefirmaer. Profilen tegnes i dag af søskendeparret Anette Jensen og Leif Jensen.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *