Skandinaviens første DAF XF Euro 6 leveret til Dantra

DAF Trucks Danmark A/S har netop leveret Skandinaviens første lastbil af typen DAF XF Euro 6 til Dantra A/S i Hjøllund.

Jan van Keulen, adm. direktør for DAF Trucks Danmark A/S, overrakte for nylig nøglerne til Skandinaviens første lastvogn af typen DAF XF Euro 6 til Kenneth Jensen, adm. direktør for Dantra A/S, og den forventningsfulde chauffør Uwe Reinhardt. Bilen er den første i en serie på 10 stk.

Den leverede XF Euro 6 er en Space Cab med 460 hk, som ud over at være miljøvenlig byder på en række banebrydende nye egenskaber. Dantra A/S har fået bilen leveret i virksomhedens sædvanlige røde farve samt med instrumentbord i mahogni, røde sikkerhedsseler, airbag, håndfri telefon, frontkamera, komplet ADR, DAF Night Lock, Super Air førersæde, 12 trins automatgearkasse og meget andet ekstraudstyr.

Igennem flere årtier har Dantra traditionelt været først i Danmark til at ibrugtage nye DAF-modeller. I dette tilfælde er Dantra sågar den første kunde i hele Skandinavien, der indregistrerer en DAF XF Euro 6.

Fakta

DAF Trucks Danmark A/S er et 100 % ejet datterselskab under DAF Trucks N.V., som er førende i Europa inden for fremstilling af lette, mellemtunge og tunge lastbiler. DAF producerer et komplet program af trækkere og forvogne på anlæg i Eindhoven (Holland), Westerlo (Belgien) og Leyland (Storbritannien) og har et netværk på mere end 1.000 forhandlere og serviceværksteder i Europa. www.daftrucks.dk

Dantra er med sine over 100 vogntog blandt Nordeuropas førende udbydere af tanklogistik. Koncernen, der er grundlagt i 1920, består af transportvirksomhederne Dantra A/S (Danmark), Dantra AB (Sverige), Dantra GmbH (Tyskland) og DT Transport Baltic UAB (Litauen). Dantra beskæftiger totalt ca. 150 medarbejdere og har hovedkontor i Hjøllund, Danmark. www.dantra.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *