Transport af VM fodboldspillernes i alt 224 ton bagage

Logistik– og transportudbyderen Schenker er officiel logistikudbyder til FIFA world Cup Germany 2006, og har ansvaret for 90 procent af logistikken bag verdensmesterskabet.

Organization Committee (OC) har overdraget ansvaret for 90 procent af al logistikken bag VM til Schenker, som med 300 professionelle medarbejdere og 474 specialtrænede frivillige, der er rekrutteret af OC, sørger for at al logistik klapper under mesterskabet og derfor står for alt hvad angår løbende leverancer til/fra de 12 stadioner, hvor kampene spilles, til transporten af spillernes personlige ejendele.

De 32 hold udgør 736 fodboldspillere og 704 assistenter, som i gennemsnit har medbragt 155 kg bagage. Dvs. intet mindre end 224 ton bagage skal transporteres til og fra Tyskland. Men logistikopgaven stopper ikke her. Bagagen skal derefter transporteres til og fra de forskellige træningslejre, som spillerne benytter, samt til og fra VMs 12 forskellige spillesteder transport som finder sted i Schenkers lastbiler og koordineres af et par dedikerede medarbejdere fra Schenker Global Sports Events, hvis speciale er logistik til større sportsevents.

Schenker A/S i Danmark har en årlig omsætning på Euro 158 millioner og 280 medarbejdere fordelt på vore kontorer og terminaler i København, Aalborg, Århus, Kolding, Odense og Padborg.

Med en årlig omsætning på Euro 8,9 milliarder, 42.000 ansatte og over 1.100 kontorer i hele verden er Schenker én af verdens førende udbydere af integrerede logistikydelser. I eget regi tilbyder vi landtransport, luft– og søfragt samt omfattende logistikløsninger og global styring af vore kunders logistikflow. Schenker er en del af Deutsche Bahn AGs transport– og logistikdivision.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *