Danske Blip Systems indgår partnerskab med Portugisiske planopor

BLIP Systems og Planonor annoncerede i dag et bredt strategisk partnerskab, der kombinerer de succesfulde trådløse løsninger fra BLIP Systems med det erfarne konsulentfirma Planopor til at introducere BlipTrack løsning for trafikplagede portugisiske veje og byer.

Dette er Blip Systems tredje annoncerede partnerskab i år og med tilføjelsen af Planopor er BlipTrack nu repræsenteret i Portugal, Tyskland, Danmark, Sverige, Norge, Canada, New Zealand og Island på trafikområdet.

Om BLIP Systems:
BLIP Systems er en privatejet trådløs-teknologi virksomhed med hovedsæde i Vester Hassing nær Aalborg. BLIP Systems fokuserer på at udvikle og sælge sporingsløsningen BlipTrack som virker ved at spore Bluetooth og Wi-Fi signaler som mobiltelefoner, tablets, håndfri installationer i biler mv. udsender. Ved at placere sensorer på strategiske steder er BlipTrack i stand til at måle rejsetider og flow som giver byplanlæggere og vejmyndigheder en række nye muligheder for at indsamle pålidelige og real-time trafikdata for en brøkdel af prisen i forholde til konventionelle teknologier. De indsamlede data krypteres og indeholder ingen persondata.

Om Planopor:
Planopor er en udviklings- og konsulentvirksomhed associeret med Viapor. En erfaren og velkendt virksomhed indenfor trafiksikkerhed og signalering i Portugal, med over 20 års erfaring på området. Resourse planlægning og udvikling har altid været det primære fokusområde i Planopor aktiviteter med en særlig interesse i miljøspørgsmål.

For flere informationer kontakt venligst:

BLIP Systems
Preben Fugl Andersen
Salgsdirektør
Telefon: +45 51507572
Preben.andersen@blipsystems.com

Planopor
João Ogando dos Santos
Telefon: +351 217964785
Jos.planopor@netcabo.pt

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *