Cimber Sterling mest punktlige selskab i Norden

I december 2011 var Cimber Sterling det mest punktlige flyselskab i Norden foran både Finnair, SAS og Norwegian.

Efter et par måneder i efteråret med driftsmæssige udfordringer er Cimber Sterling nu helt i top, når det gæl-der den vigtige punktlighed. I december 2011 ankom mere end seks ud af syv Cimber Sterling-fly til deres destination til tiden.

Det gør det dansk-baserede flyselskab til det mest punktlige selskab i hele Norden i perioden, hvilket vækker glæde og stolthed hos Cimber Sterlings adm. direktør Jan Palmér.

Det er helt afgørende, at man som flypassager kan regne med at nå frem til tiden. Vi har den seneste tid arbejdet hårdt med vores regularitet og punktlighed, og det kan nu aflæses af statistikken, hvilket vi er meget glade for, siger han og fortsætter: I efteråret lovede vi en langt bedre afvikling af trafikken, så det er natur-ligvis meget tilfredsstillende, at vi i december blev det mest punktlige selskab i Norden. Vi håber, at vi kan fortsætte de gode takter .

2.652 af 3.142 registrerede flyvninger ankom rettidigt i december, hvilket helt nøjagtigt svarer til en punktlig-hed på 85,96 %. Hvis man isoleret ser på Cimber Sterlings indenrigsruter, som er selskabets kerneområde, var punktligheden endnu højere: 88,6 %

I samme periode gennemførte Cimber Sterling 99 % af sine planlagte flyvninger.

En ankomst regnes for rettidig, når flyet er ved gaten inden for 15 minutter efter planlagt ankomst.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *