Danskerne vælger flyveren

Flere og flere danskere får øjnene op for de fordele, de danske indenrigsfly tilbyder. For 17. måned i træk kan Cimber Sterling registrere en tocifret vækst på de danske indenrigsruter.

Nu er flyvning på det danske indenrigsnet ikke længere forbehold forretningsmanden. Danskerne har i stor stil taget indenrigsflyvning til sig på tværs af alder, køn og demografi.

Det er meget tydeligt, at vores kundegrupper har udvidet sig væsentligt. Historisk mange danskere vælger flyveren som transportform, når de skal på tværs af landet, siger Jacob Krogsgaard, CEO i Cimber Sterling, og fortsætter: Flyet er en effektiv og billig transportform, så det kommer ikke som en overraskelse for mig, men det er selvfølgelig vældigt glædeligt at kunne konstatere, at danskerne for alvor har taget flyet til sig .

Danmark er grundet sin geografi et land, hvor fugleflugtslinjerne mellem byerne er væsentligt kortere end de distancer, der gør sig gældende, når man som rejsende er bundet til infrastrukturen på landjorden. Der er mange kilometer at spare ved at vælge flyveren og samtidig bevæger flyet sig med hastigheder, som ingen andre transportformer kan komme i nærheden af.

Tidsforbruget er minimalt, når man vælger flyet, og priserne på en flybillet på de danske indenrigsruter er ekstremt lave. For under 200 kroner kan man komme af sted og det er et beløb, der ikke rækker langt over den første bro. Det er naturligvis også en væsentlig årsag til den vækst, vi ser på den danske indenrigstrafik , siger Krogsgaard.

I oktober måned oplevede Cimber Sterling en vækst på de danske indenrigsruter på 35 % sammenlignet med oktober 2009. Især ruten mellem København og Århus har udviklet sig positivt med hele 162%.

Cimber Sterling er et danskbaseret luftfartsselskab med over 850 medarbejdere, kontorer i fem danske lufthavne og en flyflåde bestående af 26 store og små fly. Cimber Sterling gennemfører mere end 1.000 flyvninger om ugen og befordrer ca. 2,4 millioner privat- og forretningsrejsende om året. Ud over flyvning af indenrigs- og ferieruter samt flyvning til udvalgte europæiske destinationer beskæftiger Cimber Sterling sig med vedligeholdelse af fly, udvikling og salg af software til styring af logistik omkring flyvedligeholdelse samt udlejning af fly gennem wet og dry leases. Læs mere på cimber.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *