Datingside for gods og lastbiler

Fragtforum.dk er et nyt forum hvor gods og lastbiler mødes. Fragtforum rammer ind på et område hvor det ikke er noget tilsvarende i Danmark.

Grundlaget for initiativet er at mange lastbiler kører for ofte med ledig plads på ladet. Fragtraterne er alt for store og det er kun storkunder der får fornuftige rabatter.

Specielt mindre vognmænd og virksomhederne, som har egne vogne kører rundt med tom vogn retur fra den egentlige opgave. De store vognmænd med mange biler har nemmere ved at køre gods til forskellige adresser. De små med en eller få biler kører mange kilometer med få aflæsninger. Der er her at fragtforum har sin berettigelse, og kan hjælpe vognmanden med at udnytte den ledige kapacitet.
Fragtforum er gratis at benytte og der er desuden mulighed for at oprette gratis reklameprofil for fragtvirksomheden.

Systemet er opbygget, så brugerne ligger indlæg ind på ruter, som i forvejen er defineret. Kontakten kan være direkte på tlf. eller email mellem fragtkøber og sælger, Fragtforum er ikke mellemled i kontakten, men har kun til formål at kunderne mødes til fordel for alle parter for samfundsøkonomien og miljøet.

Målet er at finde sammen i et forum og hjælpe hinanden til at udnytte den ledige kapacitet.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *