Drænarbejde langs sporene mellem Snekkersten og Helsingør

Banedanmark går om kort tid i gang med at etablere nye dræn langs skinnerne på ca. 920 meter af jernbanestrækningen mellem Snekkersten og Helsingør fra ca. 150 m syd for Hobrovej til begyndelsen af baneterrænet ved Helsingør Station. Vi går i gang søndag den 21. juli, og vi forventer at være færdige midt i august.

Hvorfor nye dræn
Drænene skiftes ud, fordi afvandingen ikke fungerer godt nok. Det betyder, at der til tider står vand i sporene, så togene må sætte hastigheden ned for at kunne passere. Med nye dræn og drænrør skaber vi igen et stabilt underlag for skinnerne. I forbindelse med arbejdet anlægger vi byggeplads på et areal ved Rungsted Station. Dette areal vil blive brugt til omlæsning af materialer.

Hvad betyder drænfornyelsen for dig som nabo
Arbejdet med at forny dræn og lægge nye drænrør vil i perioden 21. 27. juli foregå i tidsrummet mellem kl. 23.00 og kl. 06.00. Fra den 28. juli til den 12. august vil vi som udgangspunkt arbejde i dagtimerne mellem kl. 07.00 og kl. 18.00 alle ugens dage. Vi kan dog blive nødt til også at arbejde om aftenen og natten.

Undskyld vi forstyrrer
Vi kan desværre ikke helt undgå at støje, når vi graver og lægger nye drænrør, men vi forsøger vi at minimere generne. Banedanmark beklager de gener, du som nabo kan opleve, og håber på din tålmodighed.

Yderligere information
Har du spørgsmål i forbindelse med arbejdet, er du velkommen til at kontakte byggeledelsen på e-mail psta@bane.dk eller telefon 4177 5968. Samme nummer kan benyttes, hvis du får behov for at komme i kontakt med os uden for normal arbejdstid.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *