General Electrics får skandinavisk brohovede for udlejning

Den internationale elektro–virksomhed, General Electric, har valgt at entrere det danske marked for udlejning af udstyr til køling, elforsyning, varme, ventilation og nødvendig tilbehør. Den danske filial af General Electric bliver fremover drevet af virksomheden INNOTERM. Her spår man et voldsomt voksende marked for udlejning til en række brancher indenfor industri og underholdning.

Stigende krav til både rentabilitet, produktionsforhold og miljø har skabt vækst indenfor udlejning af store industrielle køle–, varme,– el– og ventilationsanlæg. Det har den internationale industrigigant General Electric fået øjnene op for og har derfor etableret sig i Danmark med virksomheden INNOTERM som agent.

"Vi ser meget frem til samarbejdet. Først og fremmest kan vi nu både tilbyde eksisterende og nye kunder en bredere vifte af services og opsøge nye markeder i samarbejde med en vægtig spiller på markedet," fortæller Palle B. Lemminger. Han øjner et stort og voksende marked for udlejning af store anlæg til eksempelvis elforsyning ved festivaler og koncerter, køling ved filmoptagelser og konferencer samt ventilation ved en lang række arrangementer og i tilfælde af pludselige driftsstop som brand og havarier. Fælles for anlæggene er, at de er dyre, og at det er svært at planlægge, hvornår der er brug for dem. De to forhold gør, at de egner sig perfekt til udlejning.

"Den slags industrielle anlæg er store anlæg, som koster mange penge, og når virksomhederne nu har muligheden for at leje, så kan de undgå en kapitalbinding i anlæg, som de måske kun sjældent får brug for. De kunder, vi henvender os til, har et akut behov for en specialløsning og i samarbejde med General Electric er der stort set ikke nogle opgaver, vi ikke kan løse," siger Palle B. Lemminger. De store anlæg befinder på GE´s lagre og de kan være klar til drift i løbet af få timer i tilfælde af en nødsituation, lover INNOTERM.

INNOTERM bor i Juelsminde, Jylland, men opererer i hele Skandinavien. Virksomheden trækker på et netværk af branchekyndige håndværkere og specialister inden for de enkelte opgaver, når disse der kræves mange kyndige folk til en krævende opgave .

Mød INNOTERM dagene 9 12. september på HI–Messen stand J7250/4.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *