Gør klar til perron-ændring

Arbejdet med at skabe langt bedre publikums-forhold på banegården i Sønderborg er nu i gang. I dag fredag har BaneDanmarks projekt-ledere været i Sønderborg for at se på forholdene og holdt møde med Sønderborg Kommune og Alsions ejerforening om ændringerne af perronen.

Om et år forventer Alsion og kommunen, at arbejdet er afsluttet. Først og fremmest gælder det nu om at få projektet beskrevet i detaljer. Transportminister Hans Chr. Schmidt har sikret 5 mio. kr. til arbejdet.

– Ønsket om at få banegården i Sønderborg til at fremstå som en integreret del af Alsion begyndte i 2004, da Alsion-byggeriet officielt henvendte sig til Banestyrelsen om at afkorte spor og etablere en ny perron. Vi har hele tiden haft ønsket om, at de rejsende kan gå direkte fra billetsalget i Alsion til toget og ikke skal gå flere hundrede meter. Nu glæder vi os over, at transportministeren har bevilget penge, og at BaneDanmark straks går i gang med at afklare den lange række af tekniske og praktiske spørgsmål, før projektet kan gennemføres, siger bestyrelsesmedlem i Alsions ejerforening, kommunikationschef Kristian Pallesen, Sønderborg Kommune.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *