Ny højtløfter fra Logitransoriginalen er blevet endnu mere original!

Stigende krav fra både myndigheder og medarbejdere til et godt arbejdsmiljø i danske virksomheder stiller krav til de maskiner, vi benytter os af. Den tendens har Logitrans opfanget for længe siden, og det afspejles endnu engang i udviklingen af virksomhedens eksisterende produktprogram.

Logitrans som var blandt de første med højtløfteren for mere end 25 år siden er nu på banen med en ny og forbedret manuel højtløfter! Et produkt, der endnu engang, lægger konkurrenterne bag sig.

"Vi har et mål om at gøre vores kunder glade og tilfredse, og vi har derfor hele tiden brugerens arbejdsmiljø i fokus", siger Per Karlsmose, Salgs– og Marketingdirektør hos Logitrans A/S. "Den nye højtløfter har fået længere håndtag, og brugeren skal derfor kun bruge få kræfter til at pumpe, når laster skal løftes. Håndtaget kan nu også sættes i neutralstilling, så højtløfteren er lettere at igangsætte og trække, og den unikke løftekapacitet på 1500 kg er selvfølgelig bevaret!".

Alle Logitrans–vogne designes med øje for brugerens sikkerhed, og den nye højtløfter er ingen undtagelse! Den har fodbeskyttelse, som opfylder EN–standard 1757–4, og brugerens fødder er dermed beskyttet, så de ikke kan komme i klemme under styrehjulene.

Logitrans er verdens absolut førende producent af højtløftere, og distributørerne verden over står nu klar til at gøre kunderne endnu mere glade og tilfredse med det nye produkt!

Logitrans–produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger i Horsens (75 64 75 00) og Roskilde (46 75 76 00).
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *