Bedre reservedelslogistik i Norden med DANX

Den danske logistikkoncern DANX Group tager allerede nu, to måneder før tid, sin knap 2.000 m2 store topmoderne terminalbygning i brug i Taulov ved Fredericia. DANX har de seneste 10 år haft vokseværk i en sådan grad, at logistikfirmaet adskillige gange er vokset ud af sine jyske lokaliteter. Det var derfor et vigtigt skridt på vejen til at fremtidssikre virksomheden, at DANX besluttede sig for at anlægge sin jyske afdeling på en 17.000 m2 stor grund i Taulov. Det er dog ikke alene grundens størrelse og udvidelsesmulighederne, men også den centrale geografiske placering i forhold til DANX kernekompetence reservedelslogistik i hele Norden der gjorde at valget faldt på Taulov.

DANX administrerende direktør Søren Gønge udtaler: Vores nye terminalbygning er bygget til at kunne rumme de næste års vækst efter mere end 10 år med konstant fremgang ser vi optimistisk på fremtiden og har derfor været ambitiøse med vores nye bygning, både hvad angår størrelse og indretning , virksomhedens nordiske direktør Bob Thorhauge supplerer med Taulovs helt centrale placering i Danmark er det ideelle udgangspunkt for en nordisk virksomhed som DANX, der er specialiseret i at hente reservedele fra det centrale Europa og levere helt op til den nordligste del af Skandinavien i løbet af 12 timer. Med den nye bygning, kan vi nu skære over en halv time af leveringstiden.

DANX fejrer indvielsen af den nye bygning med en reception den 15. marts 2013 fra kl. 14-18. Alle kunder og samarbejdspartnere er velkomne til at kigge forbi på Europavej 5 i Taulov.

OM DANX:

DANX er specialiseret i reservedelslogistik i Norden og leverer hver nat mere end 14.000 reservedele direkte ind i servicebiler og til serviceværksteder, så delene er klar til brug, når teknikeren vågner. Vi har et stort et fokus på de enkelte kunders behov og en leveringssikkerhed på mere end 99,5 %. Ud over natlevering af reservedele råder DANX ligeledes over et stort netværk af reservedelsdepoter og udleveringssteder og kan tilbyde teknisk kurertjeneste og anden servicelogistik.
DANX har mere end 300 brandede biler og 100 medarbejdere på vores 12 kontorer.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *