Bliv hjulpet til en fejlfri brugtbilhandel

Nyt samarbejde mellem intelligent søgemaskine for brugte biler og Danmarks største synskæde klæder brugtbilkøbere bedre på end nogensinde før. Fejlstatistikker på brugte biler synet af Applus Bilsyn, som ikke tidligere har været tilgængelige for forbrugeren, bliver nu lagt online på AutoUncle.dk. Forbrugeren kan dermed let finde de bilmodeller, der har færrest fejl.

Den intelligente søgemaskine AutoUncle.dk og synsvirksomheden Applus Bilsyn leverer nu endnu mere præcise data om brugte biler, der er til salg på nettet. I forvejen har AutoUncle.dk langt flere relevante informationer om brugte biler til salg end andre portaler på nettet. Nu tilføjes fejlstatistikker fra Applus Bilsyn til de i forvejen omfattende data.

Med cirka 500.000 årlige bilsyn har vi et omfattende statistisk materiale, som vil gavne brugtbilskøberne. Fremover vil man kunne se, hvor mange fejl en typisk bil af samme fabrikat, model og årgang har, samt hvilken type fejl der er mest hyppige. Vil man være helt sikker på, at den pågældende bil ikke har graverende fejl eller mangler ved en privat handel, er det dog en god idé at få gennemgået bilen hos os, med en tilstandsattest , siger adm. direktør i Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Intelligent brugtbilsøgning
På samme måde som Boliga.dk gør det hos landets ejendomsmæglere, scanner brugtbilsøgemaskinen AutoUncle.dk alle landets bilannoncer, og høster et hav af faktuelle oplysninger. AutoUncle kan lede efter op til 100 forskellige informationer (aircondition, kørte kilometre og så videre). Databehandlingen spytter den såkaldte “AutoScore” ud. En graduering på fem niveauer, der bedømmer, hvad en bil er værd i forhold til andre udbudte biler. På den måde får man en markedspris, der er kalibreret i forhold til det aktuelle marked. AutoUncle samler markedet og finder automatisk de bedste køb.

Vores vision er at gøre brugtbilsmarkedet mere gennemsigtigt. Det er selvfølgelig klart, at vi kommer endnu tættere på det mål, med de data vi får leveret fra Applus Bilsyn. Kommende brugtbilskøbere vil ikke alene kunne se oplysninger om markedsvurdering, restgæld, kilometer og seneste syn, men også se præcis, hvad de typiske fejl er på forskellige bilmodeller , siger medstifter af AutoUncle, Johan Frederik Schjødt.

Analyse: Her er bilerne med de færreste fejl og bedste priser
De store mellemklassebiler som VW Passat, Audi A4 og BMW 3-serie dominerer med mange gode køb og lave fejlprocenter. Er man omvendt på jagt efter en bil i en lavere prisklasse er både Skoda Fabia og Peugeot 407 gode bud. Analysens laveste fejlprocenter finder man i de nyeste generationer af Toyota Avensis og Audi A4.

Konklusion på analysen er, at en brugt tysk mellemklassebil som en Passat, A4 eller 3-serie er en yderst pålidelig brugtbil og at der er gode muligheder for at gøre et godt køb i det nuværende marked , forklarer Johan Schjødt, medstifter af AutoUncle.dk

Analysen er lavet ved at sammenkøre fejldata fra 500.000 syn leveret af Applus Bilsyn med bilvurderingsdata på mere end 75.000 biler fra AutoUncle. Analysen giver en unik indsigt til forbrugeren, der er på jagt efter en pålidelig brugt bil til en attraktiv pris.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *