DB Schenker er partner ved internationale sejlsportsevents i Danmark i sommeren 2009

Verdensmesterskaberne i Finnjoller, Dragon World Cup samt Danish Open (Matchrace) sker i samarbejde med Schenker A/S, som er begivenhedernes “Official Logistics Supplier”

Schenker A/S har indgået en samarbejdsaftale med Vallensbæk Sejlklub og KDY/Sailing Aarhus om tre af dette års store sejlevents. Aftalen betyder, at Schenker A/S bliver officiel leverandør af speditions- og logistikydelser i forbindelse med transport af joller, både og udstyr, der skal fragtes til de forskellige havne til brug under kapsejladserne. Samtidig får sejlklubberne en verdensomspændende logistikpartner, der står klar til at yde al nødvendig support i forbindelse med logistik- og transportspørgsmål.

Vi er glade for have fået et strategisk samarbejde mellem Vallensbæk Sejlklub og Schenker A/S , siger Jakob Nybroe fra sejlklubbens organisationskomité. Aftalen har sikret, at klubben har fået den nødvendige støtte og en erfaren logistikpartner under VM for Finnjoller, som afholdes i Vallensbæk Sejlklub 3.-11. juli 2009. Mange af sejlerne skal bagefter til Finn-Europamester¬skaberne i Varna (Bulgarien) og til Weymouth (GB), hvor Finnjollens 60-års-jubilæum markeres. DB Schenker står for videretransporten af sejlernes udstyr.

Thomas Capitani Nielsen, Event Director i Sailing Aarhus, siger: Vi ser frem til at gentage succesen fra sidste års ungdoms¬verdens¬mesterskaber. DB Schenker er en professionel, erfaren og ikke mindst global samarbejdspartner, som kan sikre os det helt essentielle, nemlig at vi får leveret bådene til rette tid og på rette sted og ikke mindst i perfekt stand. Vi overlader trygt denne opgave til DB Schenker og kan dermed koncentrere os om at arrangere selve kapsejladserne.

Finn Petersen, Schenker A/S’ Department Manager for projekt- og special¬transporter, siger i den forbindelse: Vort DB SCHENKERsportsevents-team i Danmark er stolt over at være partner ved disse store sejlevents. Det er en bekræftelse af vor stærke globale position inden for logistik samt vor ekspertise i at styre eventlogistik, både i Danmark og i udlandet.

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik er protektor for Finn Gold Cup 2009 i Vallensbæk, hvor knap 100 sejlere fra over 30 nationer deltager. Læs mere på www.fgc-2009.com.

KDY (Kongelig Dansk Yachtklub) står bag Dragon World Cup (Skagen, 1.-7. august) og Danish Open (Århus, 9.-13. september), som begge arrangeres af Sailing Aarhus. Flere hundrede sejlere fra hele verden kommer til at deltage i de to kapsejladser. Læs mere på www.goldcup.kdy.dk og www.danishopen.kdy.dk.

Pressefotos kan downloades fra www.schenker.dk og event-hjemmesiderne

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *