Efter søndagens kraftige regn: Normal køreplan på Kystbanen mandag morgen, og der forventes tæt på normal køreplan på S-banen

Natten til søndag kom både Svanemøllen og Østerport Station under vand efter den kraftige regn og skybrud over København. I Banedanmark er der blevet arbejdet på højtryk hele søndagen for at få pumpet vandet væk fra skinnerne, tjekket spor, signaler, kørestrøm og gøre sporet klart til mest mulig trafik mandag morgen. Sådan kører trafikken mandag morgen – passagerer kan også finde aktuel trafikinformation på rejseplanen.dk og www.dsb.dk.

Fjernbanen
Togene på fjernbanen kan fra i morgen tidlig igen køre normalt mellem København Hovedbanegård og Hellerup Station, hvor trafikken var indstillet hele søndagen. Kystbanen vil således køre efter normal køreplan mandag morgen. Dog melder DSB Øresund, at der grundet logistikken efter skybruddet kan være kortere tog.

S-banen
På S-togsnettet forventes der tæt på normal køreplan fra mandag morgen, dog med mulighed for enkelte aflysninger. Passagerer – og særligt passagerer, der bruger Farumbanen – opfordres til at holde sig orienteret på www.dsb.dk og rejseplanen.dk.

Farum banen kører igennem tunnelen på Svanemøllen Station, der har stået helt under vand tidligere i dag. Banedanmark er tæt på at have tømt tunnelen for vand, og derefter kan Banedanmark få checket, at sporet og kørestrømsanlægget i tunnelen også er klart til mandag morgen.

DSBs værksted ved Svanemøllen Station har også været ramt af skybruddet i dag, hvilket har besværliggjort arbejdet med at efterse og klargøre togene. Derfor kan der være kortere tog med færre siddepladser end normalt i morgen.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *