Gratis S-tog tiltrækker kunder

Igen på søndag den 7. marts åbner DSB S-tog dørene for kunderne ganske gratis. Da S-tog søndag den 7. februar introducerede gratis shoppingsøndag med S-toget, trak det langt flere kunder til end på en normal søndag.

Salgsdirektør i DSB S-tog, Niklas Marschall er meget tilfreds med, at så mange kunder tog imod tilbuddet om gratis søndag den 7. februar.

»Jeg er virkelig tilfreds, for alt peger på, at det er en stor succes. Der var langt flere kunder med togene end på en almindelig søndag, og vi tror på, at det er en effekt, der vil blive forstærket, i takt med, at vores tilbud bliver mere kendt,« fortæller salgsdirektør i DSB S-tog, Niklas Marschall.

Han ser derfor spændt frem til, at S-tog søndag den 7. marts igen åbner dørene ganske gratis for kunderne ligesom den første søndag i måneden resten af året bliver gratis.

Flere kunder i indkøbscentre
Flere store indkøbscentre i hovedstadsområdet oplevede en tilstrømning af kunder den 7. februar. Bl.a. var der langt flere kunder i Lyngby Storcenter søndag den 7.februar end på en normal shoppesøndag.

»Vores foreløbige tal viser, at der var langt flere kunder, end vi havde forventet, så det må betegnes som en succes. Fremadrettet forventer vi endnu flere kunder, som kommer med S-toget. Vi bruger muligheden for at køre gratis med S-tog aktivt i vores markedsføring, og så er der den store fordel ved at tage toget, at der ikke skal bruges ressourcer og tid på parkering,« fortæller Torben Schwabe, direktør i Lyngby Storcenter.

Med S-tog på tur
Ud over muligheden for at tage S-toget gratis, når man skal ud og handle, kan man også benytte S-toget til og fra andre søndagsbegivenheder, f.eks. brunchen med vennerne, biografturen eller familiebesøget.

»Vi vil gerne tilbyde vores kunder at komme nemt og hurtigt rundt til alle søndagsbegivenheder. Med gratis S-tog den første søndag i måneden kan man jo tage hele familien gratis med i toget, når man skal ud, og man kan samtidig kombinere turen med et af vores andre tilbud om at tage cyklen gratis med S-toget,« fortæller Niklas Marschall.

De gratis søndage er en del af en række af tilbud, heriblandt også gratis cykelmedtagning, der sætter fokus på, hvor nemt og hurtigt det er at komme rundt med S-toget.

Med venlig hilsen

DSB

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *