Luftbro mellem Aalborg og København

Den stadigt stigende vækst på Cimber Sterlings rute mellem København og den Nordjyske hovedstad, får nu flyselskabet til at sætte ekstra fly ind på ruten.

Fra den 22. august 2009 kan Cimber Sterlings kunder nu se frem til endnu en afgang at vælge i mellem, når de skal rejse mellem København og Aalborg. De nye afgange ligger i weekenden og giver derved især privatrejsende mere at vælge imellem.

“Jeg har ikke overdrevet, hvis jeg siger, at ruten har overgået alle vores forventninger. Så vidt vi kan se, bunder væksten i et øget antal af både forretningsrejser og privatrejser. Hidtil har vi sat ekstra frekvenser ind i hverdagene til glæde for de forretningsrejsende og nu kommer turen altså til de privatrejsende, der får en ekstra rundtur både lørdag og søndag, siger salgs- og marketingsdirektør, Bjarne Rasmussen og fortsætter – “Nordjydernes rejselyst fejler absolut intet, så det kan jo sagtens være, at de i nær fremtid får endnu flere destinationer at vælge imellem”.

De ekstra afgange om søndagen ligger om eftermiddagen. Det er netop på disse tidspunkter, at de privatrejsende især har ønsket flere afgange at vælge i mellem. “Det passer de fleste ret godt at komme hjem igen søndag eftermiddag efter et weekendophold, og det har vi naturligvis taget højde for i vores ruteplanlægning”, siger Bjarne Rasmussen.

Ny flyvning:
Lørdag
QI139 CPH-AAL 10:30-11:15
QI140 AAL-CPH 11:40-12:25

Søndag
QI143 CPH-AAL 16:30-17:20
QI144 AAL-CPH 17:45-18:35

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *