Med Panther Maxi AC fra Logitrans når du toppen af performance!

Stigende krav fra virksomheder om stigende performance og høj effektivitet stiller store krav til de maskiner, der benyttes. Den tendens har Logitrans opfanget for længe siden, og det afspejles nu endnu engang i videreudviklingen af virksomhedens eksisterende produktprogram.

Den nye og forbedrede selvkørende pallevogn, Panther Maxi AC, har fokus på effektivitet og brugervenlighed! Vognen er som skræddersyet til tung transport af paller på lastbiler, hvor pladsen er trang, og andre steder, hvor tungt gods skal transporteres langt. Vognen er meget robust og kan klare hårdt og hyppigt brug!

Med AC–styringen har brugeren garanti for en behagelig køreoplevelse, en lang køredriftstid og en optimal tilpasning til den enkelte person og arbejdsopgave! Brugeren kan blandt andet indstille kørehastighed, acceleration og deceleration og dermed opnå en eminent tilpasning til den specifikke arbejdssituation og opgave.

Samtidig har Panther Maxi AC elektronisk, trinløs hastigheds¬regulering, og motorbremse, som gør den meget mere sikker, når der køres ned ad bakke.

Den nye lader lever op til den nyeste ladeteknologi, og giver en optimal opladning af batteriet. Den kan bruges til både åbne og lukkede vedligeholdelsesfri batterier, og kan oplade et helt afladet batteri.

Logitrans–produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger i Horsens (75 64 75 00) og Roskilde (46 75 76 00).

 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *