Øresundsbron sætter ny trafikrekord

771.403 køretøjer passerede Øresundsbron i juli. Det er ny rekord for Øresundsbron, som dermed fortsætter med at slå sine egne trafikrekorder.

I juli kørte 771.403 køretøjer over Øresundsbron. Det er ny månedsrekord med 3.219 flere køretøjer end den foregående rekordmåned – juli 2009. Det svarer til 24.884 køretøjer per døgn, hvilket er en øgning på 0,7 procent i forhold til juli sidste år.

– Vi oplever sommer efter sommer, at vores trafik stiger. Det er glædeligt at se, at den udvikling fortsætter i år, særligt når man tænker på, at efterdønningerne fra finanskrisen kun lige har lagt sig, siger salgsdirektør Fredrik Jenfjord fra Øresundsbron.

Sidste sommer kørte mange danskere til Sverige for at udnytte den lave svenske kronekurs, mens svenskerne blev hjemme. I år er udviklingen vendt, så det er svenske biler der dominerer trafikbilledet på broen – enten på vej på ferie til Sydeuropa eller på en miniferie i Danmark.

– Vi kan se, at det især er vores tilbud til de store attraktioner som blandt andre Bakken, Zoo og Tivoli, der har trukket svenskerne tilbage til Danmark, siger Fredrik Jenfjord.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *