Pallevogn med vejesystem – når der lægges vægt på effektivitet og tidsbesparelser

Hvem kender ikke den besværlige arbejdsproces, når gods skal vejes på en stationær vægt Ekstra transport, ekstra omladning og dermed ekstra tid! Dette problem løser Logitrans´ nye pallevogn med vejesystem – BFC6! Den er robust, nøjagtig og nem at bruge overalt i virksomheden!

Vi har længe oplevet en stor efterspørgsel fra især vognmænd og virksomheder med store forsendelsesafdelinger, fordi de ofte har behov for at kende godsets vægt uden at skulle bruge tid på omladning. Dette behov opfyldes af vores nye vægtvogn – og oven i det får de en robust pallevogn til almindelig håndtering af paller , siger Erling Pedersen, adm. direktør hos Logitrans A/S.

Vejesystemet kan veje op til 2000 kg, har tare- og nulstillingsfunktion, batteriindikator samt fire vejeceller med en vejecellenøjagtighed på 0,1%. Vejesystemet har et solidt og godt beskyttet display, som med sin logiske og simple opbygning er meget brugervenlig! Displayet er centralt placeret, og aflæsningen er hurtig og enkel.

Vejesystemet er monteret på den robuste Basic-pallevogn, som har gaffellængde 1140 mm, totalbredde 540 mm og let tilspidsede gafler, der sikrer let indkørsel i paller. Den er meget let at betjene og vedligeholde, giver en pålidelig og sikker drift og kan bruges i temperaturer fra -5° til +40°.

Logitrans-produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger i Horsens (75 64 75 00) og Roskilde (46 75 76 00).

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *