ScanMarine DK er udnævnt til distributør af Comar Systems Ltd. AIS produkter

Som ny distributør af Comar AIS produkter, er vi hos ScanMarine DK stolte over det nye samarbejde med Comar Systems (Engelsk producent af AIS produkter. red.) hvor vi bl.a. henvender os til det professionelle marked med lanceringen af de nye specifikt designede produkter til erhvervs fartøjer, søfart, fiskeri, super-yacht og flådesektorer.

Comars produkter har ikke været representeret i Danmark siden Aage Hempel lukkede for ca. et år siden. ScanMarine DK s nye produkt serie bygger på Comars kerneområder af teknologi; AIS til at producere navigations hjælpemidler og systemer til krævende brugere. ScanMarine DK fører hele Comars program indenfor AIS, fra simpel modtager til en fuldt typegodkendt, klasse A AIS transponder kaldet CSA-300 Class A AIS.

En AIS klasse A transponder er obligatorisk på alle kommercielle skibe over 300 tons, og er også påkrævet på mange mindre fartøjer. Comar CSA-300 Class A AIS opfylder alle de globale godkendelser og kan derfor monteres på europæiske, amerikanske, canadiske, ja faktisk alle fartøjer underlagt IMO regulativer. Comar CSA-300 Class A AIS giver en automatisk transmission af fartøjets egen position, fart og kurs til andre fartøjer udstyret med AIS inden for VHF rækkevidde.

Comar er grundlagt for over 25 år siden og fremstiller en komplet serie AIS (Automatisk Informations System) til den kommercielle skibsfart samt til lystbådsmarkedet.

Som Pionere på AIS markedet, lancerede Comar i 2004 en af verdens første AIS modtager enheder – SLR 200. Med det mål at tilføre søfolk tilgængelig information om skibs trafik indenfor VHF rækkevidde, siden er enheden blevet valgt af mange flåder, havnemyndigheder, kyststationer, arbejdsbåde, dykkerselskaber, fiskeskibe samt lystsejlere over hele verden. SLR 200 er stadig flagskibet på AIS modtager markedet.

I november 2006, lancerede Comar CSB 200 Klasse B AIS Transponder. Specificeret af IMO som en AIS transponder til fartøjer under 300 ton, der ikke er underlagt IMO krav om Klasse A udstyr. CSB 200 modtager og udsender AIS information og sikre hermed at et fartøj både kan se samt ses af andre fartøjer.

Comar er en dedikeret spiller på AIS markedet og opretholder en politik om konstant udvikling og forbedring. Serien og typen af AIS produkter blev udvidet igen i 2007, dette har ført Comar til en førende position indenfor AIS på verdensmarkedet. Du kan regne med at se nye produkter fra Comar Systems og ScanMarine DK, efterhånden som markedet udvikler sig.” Fortæller Peter Visby fra ScanMarine DK.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *