Tid til lastbilsyn kan reduceres med 50%

SYNAS er ny type synsvirksomhed for kunder der vil spare kostbar tid til syn

Synas har etableret et nyt synscenter i Hedensted ved afkørsel 58 hos Lastas. Her er synstiderne reduceret med op til 66% af den normale udfaldstid til syn for vognmands lastbiler. Konceptet kommer fra udlandet og betyder at vognmænd i gennemsnit kan spare min. 50 % af omkostninger til syn af lastbiler.

Synas er en ny type synsvirksomhed. Efter en planlægning på et halvt år, har et nyt synskoncept set dagens lys. SYNAS er grundlagt den 1. september 2005. Synas er i dag godkendt og har tilladelse fra Færdselsstyrelsen til at foretage syn af alle typer af køretøjer. Synas har eget udviklet kvalitetsstyringssystem der er ISO 9001 certificeret, og baserer sig på international know how omkring Lastbilsyn.

Ideen med Synas er at øge færdselssikkerheden og effektivisere syn af alle typer af køretøjer, med markedets mest fleksible åbningstider og give den bedste rådgivning og service, baseret på den sikreste internationale know how.

Det første kursus – bedre synslogistik for vognmænd afholdes fredag den 5. maj kl. 11.00–13.00, her vil Thomas Brendecke, der gennem 15 år har arbejdet med synslogistik i Tyskland, underviser danske vognmænd og kørselsledere i hvordan, udfaldstid til syn kan reduceres med min.50%. Kurset foregår på dansk. Kurset gentages den 1. fredag i måneden, og prisen er 375,– kr.

Hvad er nyt for Synas koncept

– Forhøjelse af færdselssikkerhed er hovedmålsætning. Spare tid og dermed penge for vognmand og værksteder gennem minimering af udfaldstid på køretøjer ved syn. Synas kan f.eks. syne store køretøjer uden læs hele døgnet.

– Synas åbningstider er meget fleksible. Der synes hver dag, også lørdag og søndag, fra 7 til 7 og herefter efter aftale. Bookning 24 timer i døgnet.

– Synas er en servicevirksomhed, her står kunder i centrum for vore tjenesteydelser. Det betyder kunder får råd og hjælp omkring sikkerhed, teknik og indretning af køretøjer baseret på den nyeste viden.

– Synas første synscenter er direkte ved motorvejsafkørsel 58, hvorfra vi snart kan tilbyde landsdækkende service.

– Synas tilbyder flere forskellige tjek for at sikre erhvervskunder; f. eks. ADR godkendelse og udstyr, tempo 100 km/h for busser, og tilbyder kurser i synslogistik og optimering af syn. Rådgivning omkring typegodkendelser og ændringer af køretøjer.

– Synas tilbyder flere forskellige tjek for personbiler; f. eks. brugtbilstjek med mere end 100 punkter, specielt bremse– og bremsevæsketjek, vintertjek, ferietjek, information om kørsel med tempo 100 km/h med påhængskøretøjer på tyske motorveje, tjek af førstehjælpsudstyr. Tjek med vejledning, i forbindelse med skader

SYNAS er en synsvirksomhed med rådgivning, kurser og service. Med konceptet og tjenesteydelser gør vi en forskel, med veluddannede og kvalitetsbeviste medarbejdere. Du er altid velkommen til at komme forbi og få en synssnak og en kop kaffe. Prøv selv eller kontakt os på mail@synas.net . Tilmelding mail@synas.net eller bestil tid for et testsyn efter synas metoden på www.synas.net.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *