TimoCom indgår samarbejde med tysk transportfobund

Siden februar har det tyske forbund Verband Straßengüterverkehr und Logistik Hamburg e.V. været medlem af den lukkede transportbørs for ståltransporterende virksomheder, en separat børs inde i fragt- og laderumsbørsen TC Truck&Cargo®. Takket være partnerskabet med TimoCom, som blev indgået 26. august 2010, er VSH’s medlemmer altid et skridt foran konkurrenterne: Fra nu af kan de blive kunde hos den europæiske markedsleder blandt fragt- og laderumsbørser på særlige vilkår.

“En for alle, alle for en” er tanken bag samarbejdet mellem VSH og TimoCom Soft- und Hardware GmbH. VSH varetager de i Hamborg placerede godstransport- og logistikvirksomheders interesser i alle trafik- og erhvervspolitiske spørgsmål. Ønsker virksomhederne adgang til fragt- og laderumsbørsen TC Truck&Cargo® eller onlineplatformen for transportlicitationer i hele Europa, TC eBid®, skal de ikke betale noget opkoblingsgebyr. Disse udgiftsmæssige fordele hos TimoCom er yderst attraktive for medlemmerne. Desuden er det et ægte premiumprodukt, som virksomheden i Düsseldorf tilbyder dem.

Hos TimoCom er forbundsmedlemmerne i sikre hænder
Forbundsmedlemmerne kan føle sig sikre hos TimoCom. Det nøje gennemtænkte sikkerhedssystem TC Secure sørger nemlig for pålidelige og transparente handler, både i forbindelse med Europas markedsførende fragt- og laderumsbørs, TC Truck&Cargo®, og licitationsplatformen TC eBid®. Der er dagligt op til 230.000 aktuelle fragt- og laderumstilbud i børsen fra 75.000 brugere i hele Europa. TimoCom-medarbejdere kontrollerer hvert nyt medlem, inden det bevilges adgang til børsen. Desuden får kun de virksomheder adgang til programmet, som har været aktive på transportmarkedet i minimum seks måneder. Den egentlige transportordre indgås dog direkte mellem de godkendte partnere, for begge ønsker at udnytte transportkapaciteterne optimalt. I modsætning til spotmarkedsplatformen TC Truck&Cargo® giver den europæiske kontraktmarkedsplatform for transportlicitationer, TC eBid®, forbundsmedlemmerne en langvarig planlægningssikkerhed: Her udliciteter transportkøbere fra industri og handel samt speditører langvarige transportordrer.

Synergieffekt til fordel for alle parter
Både TimoCom og VSH har store forventninger til samarbejdet, for sammen er det nemmere at opnå synergieffekter. Således roser dipl.-socialøkonom Frank Wylezol fra VSH det store og mangfoldige antal transporttilbud på platformene samt TimoComs omfattende service: “Med fragt- og laderumsbørsen TC Truck&Cargo® kan vores medlemmer få adgang til en kæmpestor pulje af tilbud. Børsen letter det daglige arbejde og giver samtidig mulighed for at sænke udgifterne. Her kan brugerne hurtigt og effektivt udnytte deres kapaciteter. De mange ekstra servicer gør TimoCom yderst attraktiv. Hertil hører bl.a. sikkerhedspakken TC Secure.” Chief Representative Marcel Frings ser ligeledes store muligheder i samarbejdet: “For os er VSH en stærk og pålidelig partner, som vi gerne samarbejder med. I sidste ende vil forbundets medlemmer få gavn af vores samarbejde, fordi vi samler vores serviceydelser og kan give dem endnu flere tilbud.”

http://www.timocom.dk/sec/900110/index.cfm/DYN/hmenuaction,503231639530100/

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *