Transportminister Hans Chr. Schmidt afholder i dag, d. 31. maj 2010, konference om fremtidens jernbanestrategi på Jernbanemuseet i Odense

Konferencen sætter fokus på de centrale udfordringer og muligheder på jernbaneområdet, og ligger i direkte forlængelse af debatoplægget En jernbane i vækst, som blev præsenteret i september 2009. Til stede vil ud over transportministeren være de centrale aktører på jernbaneområdet.

– Med konferencen ønsker vi at høre interessenterne på området om, hvad de mener, er de største udfordringer og muligheder på jernbanen. I Transportministeriet arbejder vi i øjeblikket på fremtidens jernbanestrategi, og denne konference er en god lejlighed til at indhente inspiration til vores videre arbejde, udtaler Hans Christian Schmidt.

– Med En Jernbane i Vækst fremlagde regeringen nogle særdeles ambitiøse målsætninger for jernbanens fremtid. Bl.a. vil vi arbejde hen imod, at den kollektive trafik skal løfte det meste af fremtidens trafikvækst. Det sker ikke af sig selv, og slet ikke hvis ikke alle jernbanens interessenter er med, og derfor ser jeg frem til at drøfte udfordringerne med dem, slutter Hans Christian Schmidt.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *