Atlet Danmark introducerer komplet Atlet kontravægt serie inden for såvel diesel/gas som el

Svenske Atlets nye omfattende kontravægt serie starter med en 1,25 tons trehjulet el-truck og slutter med en 7 tons diesel gaffeltruck.

For alle gaffeltruckene gælder, at driftssikkerhed og ergonomi er sat i fokus.

Ergonomi

Førerkabine er indrettet med førerkomfort og ergonomi for øje. Sæde og rat samt andre betjeningsgreb kan tilpasses den enkelte førers ønsker.

Fingertip betjening af hydraulik funktioner er indbygget i armlænet, som giver føreren fuld kontrol selv ved meget vanskelige opgaver. Fodpladsen er rummelig og med ergonomisk rigtig placerede fodpedaler.

Førerpladsen er ophængt på et patenteret 4 punkt stødabsorberende system, som effektivt absorberer stød som vibrationer samt reducerer støjniveauet.

Økonomi

For hele truckserien såvel den elektriske som gas/diesel udgaven gælder, at økonomisering med brændstoffet har været afgørende.

Gas/diesel udgaven er udstyret med øko kørsel som standard. Et enkelt tryk på en knap reducerer både støjniveau og brændstofforbruget. Dieselmotorerne overstiger Europas strengeste emissionskrav. Avanceret motorteknologi sikrer maksimal produktivitet og minimalt brændstofforbrug. Samtidig sikrer et avancerede kontrolsystem den bedste bladning af brændstof og luft, som netop garanterer lavt brændstofforbrug og lave emissionsniveauer.

For Atlets el-truck serie gælder, at de er udstyret med en række energibesparende funktioner som f.eks regenerativ bremsning og servostyring efter behov. Servostyring kan bruge en masse energi men i Atlets el-truck serie bestemmer truckcomputeren ud fra styrevinkel nøjagtig hvor meget energi, der er brug for til en jævn styrefunktion.

Tre forindstillede køreindstillinger kan der vælges imellem

* Økonomi kørsel: Køre- og løftehastighed er indstillet til laveste niveau
* Almindelig aktivitet: Er en mellemting hvad angår køre- og løftehastighed
* Høj ydeevne: Ved denne indstilling er truckene indstillet til højeste ydeevne

Truckens indstillinger kan fin indstilles så den passer nøjagtigt til førerens ønsker.

Med til at holde driftsomkostningerne nede er AC motor installeret på el-truck serien sammen med et selv-diagnose system, der automatisk fejlfinder. Hvis der opstår mens der arbejdes vises en advarselsmeddelelse.

Læs mere om Balance på : http://www.unitruck.dk/trucks/Balance.asp

Ønskes yderligere oplysninger kontakt Atlet Danmark A/S, marketingkoordinator Jesper Rojahn, dir. tlf. 72 210 234 eller på e-mail jesper.rojahn@atlet.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *