Bryde & Sønner laver ny aftale med Moderniseringsstyrelsen

Hos BRYDE & SØNNER A/S, Flytte- og logistikløsninger er vi glade for endeligt at have fået den statslige Moderniseringsstyrelses underskrift på en kontrakt om, at BRYDE & SØNNER er én af de valgte leverandører, der de næste 2 år skal levere flytteservice og flytteydelser til statslige institutioner i region Hovedstaden/Nordsjælland og på Fyn.

Faktisk fik vi tildelt rammekontrakten i november måned, men der indløb en klage fra én af de øvrige leverandører, der deltog i slutrunden, som først skulle behandles, siger Jan og René Bryde, glade og tilfredse.

Vi forventer, at aftalen giver BRYDE & SØNNER nogle travle år, og hvor andre offentlige instanser, herunder uddannelsesinstitutioner også kan få stor gavn af aftalen. Aftalen omfatter alle former for flytteydelser, incl. pakning/udpakning og midlertidig opbevaring m.fl.

BRYDE & SØNNER A/S har eksisteret i mere end 50 år og beskæftiger ca. 45 medarbejdere og er dermed det 3. største flyttefirma i Danmark.- Vi investerer løbende i nye og grønne teknologier hvor de seneste bl.a. udgør den første Mercedes Actros med EURO 6 motor i Danmark samt ny el-drevet truck til vort 7000m2 store opbevaringsmagasin.

BRYDE & SØNNER A/S har siden 2003 været medlem af den verdensomspændende flytteorganisation FIDI og certificeret FAIM leverandør. FIDI FAIM stiller store krav til virksomhedens kvalitetsnormer hvilket modsvarer flyttebranchens ISO 9002 standard. Disse kvalitetsnormer bliver hvert andet år auditeret og akkrediteret af Ernst & Young. BRYDE & SØNNER A/S er én blandt de 4 flyttefirmaer i Danmark, der er FIDI FAIM certificeret.

###

FIDI: Fédération Internationale des Déménageurs Internationaux
FAIM: FIDI accredited international mover.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *