Kom sikkert og gratis hjem med S-toget

Den første søndag i måneden, hvor det er gratis at tage S-toget hele dagen, falder i april i påsken. Du kan derfor tage S-toget sikkert ud og hjem igen fra påskefrokosten, helt gratis.

»Jeg håber rigtig mange vil lade bilen stå og bidrage til en sikker påskesøndag i hovedstadsområdet. Og når det så oven i købet er gratis, er der ingen undskyldning for at tage bilen,« siger salgsdirektør i DSB S-tog, Niklas Marschall.

Ud over muligheden for at benytte S-toget gratis til og fra påskefrokosten, gælder tilbuddet hver første søndag i måneden resten af året, og kan derfor til at komme til og fra andre søndagsbegivenheder, som f.eks. shopping, biografturen, familiebesøg eller søndagsbrunchen.

Flere kunder
Gratis søndag er et af en række tilbud, som lanceres i begyndelsen af 2010, hvor S-tog sætter fokus på, at det er nemt og hurtigt at tage S-toget. Fra 15. januar har alle S-togskunder kunnet tage cyklen gratis med S-toget på alle tidspunkter af døgnet, og i en forsøgsperiode tilbyder S-tog sammen med de andre trafikselskaber en billet til kun 20 kr. til bus, tog og metro efter kl. 19, hvis man bestiller billetten pr. SMS.

Sådan kører S-togene om søndagen
S-togene kører hvert 20. minut på alle strækninger om søndagen. Alle S-togslinjer kører ind over København H, og dermed vil kunder i det centrale København opleve, at S-togene kører hele tiden.
Gratis søndag med S-tog gælder fra kl. 5.00 søndag morgen til kl. 2.00 natten mellem søndag og mandag.

Med venlig hilsen
DSB

Læs mere her

1 comment
  1. I skriver højt og flot om gratis 1.søndage i måneden, med offentlig transport i København. Men hvordan finder jeg ud af, om det er noget, som er gældende nu? Og hvis man har indført betaling på kr. 14, hvor køber man så disse billetter? Vi kommer fra provinsen, og har ikke lige mulighed for at bruge oceaner af tid, for at “knække koden”. Med venlig hilsen Hanne Buchardt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *