ScanMarine DK er udnævnt til distributør i Danmark af Kannad Marine s produkt linje

ScanMarine DK er distributør i Danmark af Kannad Marine s produkt linje, og står for salg og service af hele programmet, der omfatter såvel EPIRB, SART, PLB og AIS SART. Programmet af nød sendere imødekommer IMO GMDSS krav og anvendes af såvel den kommercielle skibsfart, fiskeskibe, olie- og gasindustrien samt af lystsejlere, dykkere og kajakfolk.
Kannad Marine er et McMurdo Ltd. mærke, eftersom Kannad SAS og McMurdo Ltd, blev købt af Orolia Group, en højteknologisk koncern med speciale i præcis positionering, navigation og tidsbestemmelse i 2009. McMurdo Ltd, der er etableret i 1937, fører sammen med Kannad Marine an i udviklingen og fremstillingen af nød positionerings sendere og relaterede produkter.

Ud over at være verdens største EPIRB producent, er McMurdo Ltd, gennem Kannad Marine, producent af en række SARTs og AIS SARTs, og beskæftiger cirka 70 personer i produktion, salg, marketing og efter salgs service. Udover egen produktlinje fremstiller Kannad OEM produkter for flere af de større udbydere af bl.a. EPIRB i verden.
McMurdo Ltd har et komplet service center, der varetager reparation og servicering af det fulde sortiment af Kannad Marine produkter. Fra planlagte batteri ændringer til service og reparation af alle Kannad Marine nødsendere. Team Kannad er her for at hjælpe.

Kannad s in-house serviceafdeling, hos McMurdo Ltd., arbejder til støtte for det verdensomspændende servicenet, der er fuldt uddannet og certificeret til at servicere og reparere Kannad Marine udstyr.

For SERVICE i Danmark kontakt ScanMarine DK, eller find det nærmeste servicecenter på Kannad s “Find a Service Centre” side. http://www.kannadmarine.com/en/find-a-service-centre
For reservedele, batteri udskiftninger eller anden generel produktsupport benyt venligst vores kontakt formular her på siden.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *