Tag venner med på toget for en 50 er hele dagen

Fra på lørdag kan alle, som har et DSB +more-pendlerkort, tage fem venner eller familiemedlemmer med på rejsen i weekenden for under en 50 er pr. person for en heldagsbillet.

Hvis du ikke allerede er ven med eller i familie med en togpendler, er det en god ide at blive det. Et nyt tiltag gør det fra lørdag den 22. maj nemlig muligt for togpendlere at tage op til fem passagerer med på DSB s rejser i weekenden for kun 49 kr. pr. person for en heldagsbillet. Dog koster det 99 kr., hvis turen går over Storebælt.

Tilbuddet gælder fremover lørdage og søndage for medlemmer af DSB +more, som har DSB +more pendlerkort. De billige heldagsbilletter gælder på de strækninger, hvor pendlerkortet er gyldigt.

Spar penge på weekendturen
DSB s pendlertilbud åbner for mange nye muligheder, hvis man er flere, der planlægger en weekendtur sammen. Om man skal på familievisit, på vennetur i byen, på shopping eller noget helt fjerde, bliver det nu langt billigere at rejse med DSB i weekenden. Går turen til en større by, slipper man desuden for besværet og udgiften til parkering.

Vi vil gøre det mere attraktivt at tage toget ud og opleve noget i weekenden – uden at man skal tænke på parkering, eller om man har fået et lille glas for meget i sommervarmen. Og så er prisen i høj grad konkurrencedygtig i forhold til bilen, og man slipper for at bidrage til bilens langt større CO2-forurening, siger salgsdirektør i DSB, Anne-Lise Bach Sørensen.

Bor man eksempelvis i Slagelse og planlægger en venindetur til København i weekenden, er der mange penge at spare. Hvis én veninde har et pendlerkort, kan fem veninder rejse for sammenlagt 196 kr. tur-retur fra Slagelse til København. Det svarer til en besparelse på 660 kr. i forhold til at køre på standardbillet.

Bedre brug af pendlerkortet
DSB lancerer det nye tilbud for at give de loyale pendlere mulighed for at udvide brugen af deres pendlerkortet.

De fleste bruger i dag pendlerkortet til og fra arbejde. Men nu giver vi pendlerne mulighed for at drage nytte af kortet i weekenden, hvor man er sammen med familie eller venner, siger Anne-Lise Bach Sørensen.

Der er i dag 7.500 medlemmer af +More, og DSB håber, at tiltaget vil tiltrække endnu flere medlemmer til loyalitetsprogrammet.

Fakta om WeekendBilletten
Tilbuddet gælder fra den 22. maj og resten af 2010. Hver pendler kan tage op til fem medpassagerer med for 49 kr. pr. voksen for en billet, der gælder hele dagen. Dog koster det 99 kr., hvis turen går over Storebælt. WeekendBilletterne kan enten købes via sms eller i det betjente salg.

Det er gratis at blive medlem af +more. Man har bl.a. mulighed for online-fornyelse og rabat på sit DSB Pendlerkort. Man kan desuden få 15 % på DSB Orange-billetter. Læs mere om fordelene ved medlemskab af +more på http://www.dsb.dk/plusmore .

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *