Begge spor på broer åbnes under Langelandsfestival

Vejdirektoratet har besluttet at åbne begge spor på Langelandsbroen og Svendborgsundbroen i perioderne omkring Langelandsfestivalen. Det sker som en service til øens beboere og de mange gæster, der skal til Langeland på det tidspunkt.

Driftsdirektør Niels Chr. Skov Nielsen fra Vejdirektoratet udtaler:
Vi er i denne tid ved at udføre et langvarigt og påtrængende renovationsarbejde af Langelandsbroen og Svendborgsundbroen. Det ligger os imidlertid meget på sinde, at dette arbejde udføres med størst mulig hensyntagen til Langelands beboere og besøgende på øen. Derfor har vi besluttet at åbne begge spor på broerne i perioden omkring Langelandsfestivalen, så den kan afvikles med mindst mulig gene for trafikanterne.

Helt konkret holder Vejdirektoratet begge spor på Langelandsbroen åbne fra den 21. juli til den 2. august. Og begge spor på Svendborgsundbroen holdes åbne fra den 21. juli til den 6. august samt igen fredag den 12. august. At Svendborgsundbroen også åbner for begge spor i august skyldes hensynet til nogle musikarrangementer på Valdemar Slot.

Langelandsfestivalen afholdes i perioden 23. 30. juli 2011. Og på Valdemar Slot er der den 5. august koncert med Tina Dickow og den 12. august Dansk Sommerballet med Det kongelige Teater.

Yderligere oplysninger:
Pressechef Martin Østergaard-Nielsen, tlf: 7244 3032
Projektleder Kirsten Riis, tlf: 7244 3438

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *