Entreprenant anlægsgartner vælger grønne biler

GBA Biler leverer i løbet af sommeren fire nye Fiat Ducato til entreprenør- og anlægsgartnervirksomheden Klingenberg

Efter en årrække i forskellige bilmærker har Niels Hansen fra Klingenberg i Karlslunde valgt at skifte til Fiat. Derved får medarbejderne i entreprenør- og anlægsgartnervirksomheden bedre plads både i kabinen og varerummet, og virksomheden kommer til at køre mere grønt.

– Der er mange gode tilbud på markedet i øjeblikket, men vi valgte at bestille fire styk Fiat Ducato hos GBA Biler i Greve, fordi de ud fra en samlet vurdering imødekom vores krav og ønsker bedst, siger Niels Hansen og uddyber:

– For det første ligger opfylder varebilerne en række krav til kørekomfort, sikkerhed, rummelighed og miljø. Dernæst har GBA Biler et rigtig godt servicekoncept til virksomheder, hvor vi har styr på reparations- og driftsudgifterne. Og så ligger GBA jo bekvemt tæt på os, når der skal udføres service på bilerne.

For de fleste ligner moderne varevogne hinanden, men nøjagtig som med personbiler, så er der naturligvis en række faktorer, der afgør, hvilket mærke, man foretrækker, og hvor man vælger at handle.

– At bilen opfylder virksomhedens transportbehov samt kravene til fører og brugere er oplagt. Og at der er fornuftig økonomi er naturligvis også væsentlig. Men tillid til forhandleren og kemi med forhandlerens medarbejdere er jo ofte dét, der er svært at beskrive men som gør, at man ender med at skrive under, siger Niels Hansen som forklaring på, hvorfor han efter en del søgen på markedet valgte at lægge ordren på fire varebiler hos den lokale Fiat-forhandler på Korskildelund i Greve.

Det glæder erhvervskonsulent Thomas Bobak fra GBA Biler, der er autoriseret Fiat Professionel forhandler. Gennem årelang indsats har Thomas Bobak og hans kolleger arbejdet målrettet på at forstå og opfylde de lokale virksomheders ønsker og krav til erhvervsbiler.

– Konkurrencen er benhård, og vi skal som det allervæsentligste kunne levere gode produkter. Det kan vi dels gennem Fiats brede produktsortiment og dels gennem den opbakning vi som autoriseret forhandler får fra Fiats professionelle erhvervsorganisation, forklarer Thomas Bobak.

– Men der er mange gode produkter på markedet, så vi skal skille os ud ved at være ekstraordinært gode til at vække tillid og levere kvalitet i rådgivningen til kunderne, fastslår Thomas Bobak.

Ifølge GBA Biler opbygger den store Fiat-forhandler tillid i markedet ved at arbejde målrettet og specifikt med den enkelte kunde. Thomas Bobak fortæller, at GBAs erhvervsteam tager udgangspunkt i det enkelte firmas behov og aktuelle situation for gennem dialog med kunderne at sammensætte en bilflåde, der nøjagtig opfylder behovet.

– Vi er for eksempel særligt opmærksomme på, at stilstand af bilflåden i vores kunders virksomheder er lig med omkostninger. Derfor tilbyder vi låne- og udlejningsbiler som en del af vores erhvervskoncept til de professionelle kunder, understreger Thomas Bobak.

En tilgang som i hvert fald slog igennem hos Niels Hansen, der henover sommeren får leveret i alt fire styk Fiat Ducato til brug for opgaver i entreprenør- og anlægsgartnervirksomheden.

Det er en anden lokal virksomhed, Hedebo Skilte i Karlslunde, der har dekoreret alle bilerne med Klingenbergs tydelige og genkendelige firmalogo.

FAKTABOKS OM FIAT DUCATO
Lastkapacitet på op til 2 tons og 17 m3
Kører op til 14,7 km på literen, hvilket ifølge Fiat er det laveste forbrug i klassen.
4 nye Euro 5 MultiJet-motorer med mellem 115 og 180 hk
Lav grøn ejerafgift DKK 2980 halvårligt ifølge Fiat den laveste i klassen
Priser fra DKK 154.700 excl. moms.
Kan leases.
Serviceaftale kan tegnes.
Se mere på www.gbabiler.dk

Forslag til billedtekst:
Det er vigtigt med en god kemi, når man handler bil. I dialogen mellem Thomas Bobak fra GBA Biler og Niels Hansen fra Klingenberg Entreprenør og Anlægsgartner er det blevet til en del grin undervejs i forhandlingerne.

Erhvervskonsulent Thomas Bobak fra GBA Biler overrækker nøglerne til den første af i alt fire Fiat Ducato, som Niels Hansen fra entreprenør og anlægsgartnervirksomheden Klingenberg i Karlslunde får leveret henover sommeren.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *