Nu sejler Mols-Linien hver time om eftermiddage

Mols-Linien har øget antallet af afgange på hurtigfærgerne mellem Odden og Aarhus, så der nu er timedrift om eftermiddagen fra mandag til torsdag. Hermed er det endnu nemmere for rejsende mellem landsdelene at drage fordel af rederiets høje serviceniveau og mange attraktive tilbud.

Med nye afgange fra Odden kl. 16.00 og Aarhus kl. 17.30 kan Mols-Linien nu tilbyde timedrift om eftermiddagen fra mandag til torsdag:

– Fra Odden til Aarhus kl. 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 18.00
– Fra Aarhus til Odden kl. 15.30, 16.30, 17.30, 18.30, 19.30

Denne opgradering af hurtigfærgernes fartplan betyder, at der nu højst er en time til næste afgang mellem Jylland og Sjælland. Det øger fleksibiliteten for de rejsende og gør rederiets øvrige tilbud endnu mere attraktive.

Med den nye fartplan bliver det således endnu nemmere at bytte transporttid til hvile- eller arbejdstid.
Og når man sejler med Mols-Linien, sparer man oven i købet 200 km på rejsen mellem Sjælland og Jylland.

Mols-Linien tilbyder fri adgang til trådløst internet om bord på alle færger og i havnene, så det er både muligt at være online under overfarten eller i bilen, hvis man ankommer tidligt til færgen.

Mols-Liniens fartplaner og information om den aktuelle trafiksituation kan desuden findes nemt og overskueligt med en applikation til iPhone, iPad og Android-telefoner. Applikationen er gratis og kan hentes på iTunes eller www.mols-linien.dk, hvor man også kan se rederiets øvrige tilbud.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *