S-togene bydes velkommen tilbage til Hillerød

Fire måneders trængsler for pendlerne fra Nordsjælland bliver afløst af bedre forbindelser og færre forsinkelser, når sporarbejdet på Nordbanen på mandag er afsluttet.

“Det er glædeligt, at sporarbejdet afsluttes som planlagt, så vi fra mandag igen kan køre helt til Hillerød. Med de nye spor kan vores kunder både forvente færre forsinkelser og aflysninger samt bedre rejsekomfort,” siger Lars Nordahl Lemvigh, produktionsdirektør i DSB S-tog.

For passagerer i Nordsjælland betyder genåbningen af Nordbanen, at der igen er gode forbindelser mellem busser, lokalbaner og S-tog mod København. Og det glæder direktør Rösli Gisselmann fra Lokalbanen A/S:

“En passagerfremgang i 2009 på 10 pct., ser vi som et kontant udtryk for at Lokalbanen sammen med Region Hovedstaden og Movia har prioriteret rigtigt i vores arbejde med at sikre kunderne i Nordsjælland de bedst mulige forbindelser mellem lokalbaner, busser og S-tog. Senest har indførelsen af en ny køreplan på Frederiksværkbanen med flere afgange og kortere rejsetid resulterede i en passagerfremgang på 16 pct.,” konstaterer Rösli Gisselmann.
“Når der fra på mandag kører S-tog mellem Hillerød og København, får Lokalbanens kunder igen det maksimale ud af vores indsats. Der er mange gode grunde til at lade bilen stå og færre til at lade være,” siger Rösli Gisselmann.

I weekenden prøvekører DSB S-tog og Banedanmark banen de sidste gange med fuld normal køreplan men uden passagerer for at sikre, at alt er, som det skal være.

Mandag morgen køres der med passagerer helt til Hillerød, og samtidig er det slut med togbusser og forlænget rejsetid for kunderne. Det markeres mandag morgen med kaffe og croissanter til de rejsende på Hillerød st.

Kontaktinformation:

Direktør Rösli Gisselmann, Lokalbanen A/S – 4829 8801

Fakta:
36 sporskifter, 34.000 jernbanesveller og 21 kilometer skinner er blevet udskiftet med nye, siden Banedanmark i forsommeren gik i gang med at renovere S-banen mellem Hillerød og Svanemøllen.
Lokalbanens tog ankommer i morgenmyldretiden ni gange i timen til Hillerød Station. Årligt betyder det ca. 3. mio. rejsende til og fra Hillerød, hvoraf en meget stor andel skifter til og fra S-tog.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *