Spørgeside om mauten åbner på nettet

altommauten.dk vil fremover være et centralt sted at stille spørgsmål og få svar om den kommende tyske vejskat. På lidt længere sigt vil det være oplagt at udbygge den med spørgsmål og svar om vejskat generelt, lyder det fra initiativtagerne. I dag åbner en ny webside med fokus på den kommende tyske vejskat, mauten, på det verdensomspændende internet. Det betyder, at alle kan stille spørgsmål og få svar om mauten via nettet, uanset hvor og hvornår spørgsmålet dukker op. Man skal blot være i nærheden af en computer med adgang til internettet. altommauten.dk, som også kan findes under domænenavnene, spoergommauten.dk, maut.dk, mauten.dk, motorvejsskat, vejskatten.dk, roadtax.dk og endelig spørgommauten.com, er blevet til i et samarbejde mellem DTL og transportnyhederne.dk. – Vi vil gerne yde vores til, at så mange som muligt får svar på de mange spørgsmål, som helt naturligt rejser sig i forbindelse med, at Tyskland indfører en vejafgift, der vil påvirke alle mennesker – ikke blot i Tyskland, men udover Europa og resten af verden, siger journalist på transportnyhederne.dk Jesper Christensen, der fik inspirationen til den nye web–side på vej hjem fra et møde i Odense, hvor emnet netop var den tyske maut. Satser på kvalificerede svar For transportnyhederne.dk er det vigtigt, at de svar og oplysninger, der bliver givet på den nye web–side er så gode og fyldestgørende som muligt.
Derfor var det helt naturligt at kontakte DTL for at høre om DTL ville være med.
Svaret var et klart ja fra DTLs ordførende direktør Michael Svane. – Vi vil gerne være med til at sikre, at der er validitet i svarene, siger han. Arbejdsfordelingen mellem transportnyhederne.dk og DTL er, at transportnyhedernes medarbejdere sørger for at samle spørgsmålene ind og sende dem videre til DTLs folk, som med deres viden og kontakter så finder svarene. Når svarene er klar, bliver de lagt ud på hjemmesiden.
– Alle, der stiller spørgsmål om mauten, vil som udgangspunkt få besked via nyhedsmailen fra transportnyhederne.dk, når der er kommet svar, siger Jesper Christensen. altommauten.dk har derudover sin egen søgefunktion, hvor man kan søge i spørgsmål og svar suppleret med adgang til at søge i transportnyhederne.dks arkiv. Billedtekst: (Billeder kan downloades via “Link til yderligere information”.

altommauten.dk er en helt ny hjemmeside, hvor man stille spørgsmål og få svar om den kommende tyske vejskat, mauten. Ved at klikke på “spørg om mauten”, dukker der et felt op, som man blot skal udfylde sammen med feltet med plads til ens e–mailadresse. Så får man besked om mauten via transportnyhedernes nyhedsmail. Siden har derudover sin egen søgefunktion suppleret med adgang til at søge i transportnyhederne.dks arkiv.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *