Tag hele familien med S-toget for 25 kroner

Køb et elektronisk klippekort til vinterferien og tag hele familien med S-toget for 25 kroner.
Det er første gang, der bliver lanceret et elektronisk klippekort i Danmark

For kun 25 kr. kan hele familien med to voksne og indtil fire børn under 16 år gå på opdagelse i København og omegn (i alle zoner) med S-toget i deres vinterferie. Billetten gælder hele dagen, hvor man kan benytte de mange spændende ferietilbud, som f.eks. shopping, underholdning, oplevelser m.v.

»Vi vil gerne tilbyde familier i hovedstadsområdet en mulighed for at komme nemt og hurtigt rundt med S-toget i vinterferien, hvor det er oplagt at tage på oplevelse med familien. Vi håber, rigtig mange vil tage imod tilbuddet, som også er meget fordelagtigt i en familieøkonomi. Vi prøver i første omgang S-ferie billetten af i vinterferien, og viser det sig at være et tilbud, mange tager imod, vil vi også tilbyde det i andre ferieperioder,« fortæller salgsdirektør i DSB S-tog, Niklas Marschall.

Klippekort på mobilen
S-feriebilletten er et klippekort med fire klip for 100 kr., som man modtager på mobiltelefonen. Det er første gang, der bliver lanceret et elektronisk klippekort i Danmark.

»Vi synes, det er superspændende at arbejde med de nye medier og salgskanaler. Nu har vi i over et år arbejdet med SMS-billet og har derfor gjort os mange tanker om, hvordan man ellers kan bruge en mobilbillet, bl.a. på denne måde som klippekort ved særlige begivenheder. Det er jo en nem og hurtig løsning, som vi håber, vores kunder vil tage godt imod,« siger Niklas Marschall.

Klippekortet gælder i hele vinterferieperioden fra den 13. februar 2010 til den 28.februar 2010 (uge 7 & 8) fra det tidspunkt, man får klippet tilsendt, og til kl. 03.59 (kun relevant efter fredag og lørdag).

Sådan gør man
Man sender en sms med teksten sferie til 1412, hvorefter man modtager sin billet og er godt på vej til at komme nemt og hurtigt rundt på hele S-banen sammen med familien eller venner i vinterferien.
Man bestemmer selv, hvornår man vil indløse de fire klip, bare det er indenfor vinterferieperioden 13. februar til og med 28. februar.

Når man vil indløse et klip, sender man en sms med teksten sferie klip til 1412, så får man straks en sms tilsendt med det første klip, som er gyldigt hele dagen.

Se mere om billetten på http://www.dsb.dk/s-tog/produkter/s-ferie/

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *