Erfaren branchemand bliver værkfører hos Truckcenter Padborg

Meget er sket, siden Kjeld Clausen den 1. februar overtog Truckcenter Padborg og søsterværkstedet i Midtjylland. Posten som værkfører overgår nu til 44-årige Allan Roth fra Kværs, der igennem godt 30 år har arbejdet i branchen.

En erfaren fagmand er netop tiltrådt som værkfører på Truckcenter Padborg, der er grænseområdets eneste autoriserede DAF Service Dealer . Allan Roth har arbejdet med lastbiler, lige siden han snart 30 år tilbage startede i lære hos Iveco. Efterfølgende har den 44-årige sønderjyde arbejdet på Padborgs skiftende Iveco-værksteder igennem næsten hele sin karriere de seneste mange år som værkfører hos Noer-koncernen. Nu har han søgt nye udfordringer.

Efter næsten 30 gode år hos Noer var det naturligt at prøve noget nyt. Senest har jeg ledet en afdeling med fire medarbejdere og syntes, det kunne være spændende at få ansvaret for et værksted med et højere aktivitetsniveau, siger Allan Roth, der med interesse har fulgt Truckcenter Padborgs udvikling.

Da jeg blev klar over, at firmaet søgte en værkfører, var det oplagt at tage udfordringen op. Det er spændende at være med til at videreudvikle en virksomhed i vækst; at videreføre fokusset på viden, kvalitet og service samt fortsætte tilgangen af nye kunder.

Mest mulig tid på værkstedsgulvet

I sin nye stilling vil Allan Roth referere til Kjeld Clausen, som er direktør for Truckcenter A/S. Ideen er, at Roth skal være befriet for en stor del af det administrative arbejde, der normalt pålægges en værkstedsleder, så han får frigjort mest mulig tid til kundekontakt, driftsoptimering og teknisk problemløsning.

I alle årene som værkfører har jeg prioriteret at være på værkstedsgulvet frem for på kontoret. Jeg ser mig selv som mekaniker i lige så høj grad som værkfører, og vi har heldigvis en velfungerende administration, der kan varetage en stor del af papirarbejdet, siger han.

Kjeld Clausen ser den nye værkfører som det perfekte match. Det ville være svært at finde en bedre mand til jobbet, for Allans baggrund er helt ideel. Vi reparerer og servicerer alle slags lastvogne og trailere samt udfører opbygningsopgaver, og i den forbindelse er Allans alsidige kompetencer en kæmpe fordel herunder hans særlig store erfaring med DAF, Iveco og Renault. Samtidig er han et kendt ansigt blandt kunder og andre branchefolk i det sønderjyske og besidder en solid ledererfaring, siger direktøren.

Vil fortsætte væksten

Meget nyt er sket på truckcentret på Transitvej i Padborg, siden Kjeld Clausen i 1985 blev ansat til at starte værkstedet op ikke mindst siden 1. februar i år, hvor centret sammen med søsterværkstedet i midtjyske Hjøllund overgik til Truckcenter A/S med Clausen som direktør.

Løbende investeringer i vores faciliteter har bidraget til en positiv udvikling med mange nye kunder, og ansættelsen af Allan er en klar oprustning på kompetenceområdet, som vil bidrage til fortsat vækst. Samtidig får jeg selv frigjort tid til kunderettede opgaver og nye udviklingstiltag, vurderer Kjeld Clausen.

Truckcentrene i Padborg og Hjøllund dækker et samlet areal på godt 50.000 m² på to centrale beliggenheder. Afdelingen i Padborg har netop gennemgået en større ombygning og udvidelse.

Både lageret og kontoret er blevet udvidet for at give plads til flere reservedele og nye kolleger. Desuden har vi etableret badefaciliteter og opholdsrum for chauffører med Internet, kaffe, pc og tv til fri afbenyttelse ligesom på Truckcenter Midtjylland, fortæller Kjeld Clausen, der finder det naturligt at forstærke truckcentrets ledelse, kompetencer og faciliteter i en tid, hvor markedet for lastvogns- og trailerservice i stigende grad domineres af få, store spillere.

Vejen fra tanke til handling kan være lang i store organisationer, hvor det ikke altid kan lade sig gøre at imødekomme individuelle kundebehov. Her vil vi gerne udgøre et alternativ til de største spillere, slutter direktøren, der i sin virksomhed ønsker at kombinere det bedste fra de store koncerner og de små, lokale værksteder.

Billedmateriale

Foto 1: I sin nye stilling som værkfører vil Allan Roth (tv.) referere til Kjeld Clausen, som siden 1. februar har været direktør for Truckcenter A/S. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/TCA/TCA-VAR1.jpg

Foto 2: 44-årige Allan Roth, der bor i Kværs, har arbejdet på Padborgs skiftende Iveco-værksteder igennem næsten hele sin karriere de seneste mange år som værkfører hos Noer-koncernen. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/TCA/TCA-VAR2.jpg

Billederne kan downloades i højopløselige udgaver fra ovenstående placeringer.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *