Ny administrerende direktør hos Schenker A/S

Henrik Dam Larsen overtager pr. 1. september 2011 direktørposten i Schenker A/S efter Bjarne Steffensen, som går på pension.

Med mere end 30 års erfaring fra både ind- og udland er det én af branchens mest garvede topfolk, der sætter sig i Schenker A/S direktørstol. Henrik Dam Larsen har en baggrund som shipbroker og kommer fra en stilling som General Manager i Blue Water Shipping A/S men har også beklædt ledende stillinger i bl.a. Cap Gemini/Ernst & Young, INTTRA og DFDS.

Henrik Dam Larsen, som er en flittigt benyttet hovedtaler ved mange SCM- og shippingkonferencer, er en mand med klare holdninger og mål:
For mig personligt er der tale om en ønskepost, som jeg ser meget frem til. Bjarne Steffensen og Schenker A/S mange dygtige medarbejdere har over en lang årrække sikret virksomheden en placering i toppen af branchen målt på indtjening, udtaler Henrik Dam Larsen og fortsætter:

Min opgave bliver at videreføre og udbygge denne udvikling, således at markedspositionen i Danmark styrkes. I vore nabolande Sverige, Norge, Polen og selvfølgelig Tyskland er DB Schenker markedsleder. Med afsæt i dette og DB Schenkers globale netværk er det helt naturligt også at have store ambitioner i Danmark.

Efter 30 år siger Schenker A/S farvel til Bjarne Steffensen, der startede i Nordisk Bilspedition A/S (som Schenker A/S hed dengang) i 1981. Siden har virksomheden fusioneret og skiftet navn flere gange, i 2003 til Schenker A/S, som vi kender det i dag. I alle årene stod Bjarne Steffensen ved roret og styrede virksomheden sikkert frem til én af Danmarks førende virksomheder inden for transport, logistik og spedition.

Til Bjarne Steffensens formands- og bestyrelsesposter tæller ikke mindst formandskabet (1997-2004) for brancheorganisationen Danske Speditører, hvor han gjorde et betydeligt arbejde for at fremme erhvervets udvikling og arbejdsvilkår i Danmark.

Schenker A/S i Danmark har en årlig omsætning på Euro 175 millioner og 300 medarbejdere fordelt på vore kontorer og terminaler i København, Aalborg, Aarhus, Kolding og Odense. Virksomheden er en del af DB Schenker, Deutsche Bahns transport- og logistikdivision. Med en årlig omsætning på Euro 18,9 milliarder, 91.000 ansatte og over 2.000 kontorer i hele verden er DB Schenker én af verdens førende udbydere af integrerede logistikydelser. I eget regi tilbydes landtransport, luft- og søfragt samt omfattende logistikløsninger og global styring af kundernes logistikflow.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *